3.5.2015

Jídelníček

20.9. – 24.9.2021

 

Pondělí:       Chléb, máslo, kuřecí šunka, červená paprika, čaj lesní malina

 (A 1,7)

Brokolicová polévka (A 1,7)

Krůtí na žampionech, kuskus, džus (A 1,7)

Dalamánek, pomazánkové máslo, meloun, mrkev, ovocné mléko, malinový čaj (A 1,7)

 

Úterý:          Houska, ředkvičková pomazánka s vejcem, mrkev, ovocný čaj, mléko (A 1,7)

                    Pórková polévka s ovesnými vločkami (A 1,7)

                    Kuřecí prsíčko „Kyjev“, brambor, okurkový salát, citronáda

(A 1,3,7)

                    Slunečnicový chléb s rostlinným máslem, jablko, mléko, čaj

 (A 1,7)

 

Středa:         Tmavá bulka, pohanková pomazánka, čaj borůvka, mléko

(A 1,7) ZELENINOVÝ TÁC

                    Hovězí vývar s těstovinou (A 1,7,9)

                    Moravské vrabce, bramborové knedlíky, červené zelí, domácí limonáda s mátou (A 1,3,7)

                    Sýrový rohlík, malinové mléko, čaj (A 1,7)

 

Čtvrtek:       Rohlík, šlehaná lučina, nektarinka, ovocný čaj, mléko (A 1,7)

                    Frankfurtská polévka (A1,7)

Nudle s mákem, bílá káva, ovocný sirup, kompot (A 1,7)

                    Chléb s máslem, meloun, čaj (A 1,7)

 

Pátek:          Chléb, tuňáková pomazánka, rajče, čaj divoká višeň, mléko

 (A 1,7,4)

                    Zeleninový vývar s kapáním (A 1,3,7,9)

                    Vepřové maso na srbský způsob, rýže, limonáda (A 1,7)

                    Loupák, kakao, jablko (A 1,7)

 

 

Změna jídelníčku vyhrazena.

Odpolední svačina/přesnídávka je určena k okamžité konzumaci.

 

Změna jídelníčku vyhrazena.

Odpolední svačina/přesnídávka je určena k okamžité konzumaci.

Aktuální informace naleznete na nástěnce ve Vaší třídě.

Seznam potravinových alergenů, které podléhají legislativnímu označování dle směrnice 1169/2011 EU:

1)      Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich

2)      Korýši a výrobky z nich

3)      Vejce a výrobky z nich

4)      Ryby a výrobky z nich

5)      Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich

6)      Sójové boby (sója) a výrobky z nich

7)      Mléko a výrobky z něj

8)      Skořápkové plody a výrobky z nich (všechny druhy ořechů)

9)      Celer a výrobky z něj

10)   Hořčice a výrobky z ní

11)   Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich

12)   Oxid siřičitý a siřičitany – v koncentracích vyšších než 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2

13)   Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj

14)   Měkkýši a výrobky z nich

 

ablony, MAP